Appelsiini chiavanukas

Appelsiini chiavanukas

Appelsiini chiavanukas on samaan aikaan raikas ja makea. Vanukas on mun mielestä super herkullinen. Ja miten helppoa sen valmistaminen onkaan, kaikki aineet sekaisin ja jääkaappiin. Helppo napata mukaan kiireessäkin, syöt sen sitten aamu- tai välipalana. Kannattaa kokeilla, jos et ole chiavanukasta vielä appelsiininmakuisena syönyt. Kerro mitä pidit?

Appelsiini chiavanukas

Täältä lisää aamu-ja välipalaideoita:

Appelsiini-suklaa-chiavanukas
Mustikka-chiahilloa-ja-jogurttia
Mangotuorepuuro

Helppoja marjaisia välipaloja löydät täältä:
5 marjaisaa välipalaa

Appelsiini chia-vanukas

Recipe by Avokadoau0026SitruunaaCourse: Herätys, Väli- ja iltapalatDifficulty: Helppo
Servings

2

servings
Prep time

10

minutes

Ainekset:

  • 3 rkl chian-siemeniä

  • 1 dl kookosmaitoa tai sokeroimatonta mantelijuomaa

  • 2 dl kreikkalaista maustamatonta jogurttia 

  • 1 appelsiinin mehu (n.1 dl tuorepuristettua appelsiinin mehua)

  • 0,5 tl appelsiininkuorta

  • n. 2 tl makeutta: hunajaa, karppisokeria, eyrytholia tai steviaa

  • (0,5 tl vaniljauutetta)

  • Päälle
  • 1 rkl pähkinöitä tai manteleita  

Valmistus ohjeet:

  • Valmista chia-vanukas sekoittamalla keskenään nesteet, jogurtti, chia-siemenet, makeutusaine, appelsiininkuori (ja vaniljauute). Tarkista maku.
  • Lusikoi chia-vanukas pieniin lasipurkkeihin tai laseihin. Peitä kannella tai kelmulla ja laita jääkaappiin vähintään kolmeksi tunniksi tekeytymään. Parhaimmillaan chia-vanukas on kuitenkin tekeydyttyään viileässä yön yli.
  • Ripottele halutessasi pähkinöitä päälle.            
Appelsiini chia-vanukas
Appelsiini chiavanukas
Appelsiini chiavanukas

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*