“Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkattu tähdellä (*)”
Pieni varoituksen sana kun teet tätä siemennäkkäriä, tähän näkkäriin jää koukkuun sillä se on niin hyvää. Suosittelenkin tekemään sitä esim. viikonloppuna iltaherkutteluun. Dippaa näkkileipää esim. hummukseen ja avokadotahnaan.
Siemennäkkäri on gluteiiniton ja valmistettu maissijauhoista ja siemenistä.
Keskitän nykyisin ostokseni *Hyvinvoinnin.fi kauppaan, joka on Suomen suurin terveyden ja hyvinvoinnin verkkokauppa. Upeaa heillä on se, että tuotevalikoimasta löytyy niin laaja valikoima erituotemerkkejä, ettei kaikkea tarvitse tilata eri osoitteista, vaan kaikki löytyy saman katon alta. Nämäkin alla olevat siemenet on sieltä tilattu. Mainostan tässä vain niitä tuotteita joista itse todella pidän ja voin koko sydämmestäni suositella.
Kaikki reseptissä käytetyt ainekset: siemenet ja jauhot löytyvät täältä: Jyvät ja siemenet

Olen ottanut ohjeen täältä ja hiukan muokannut sitä.
https://yhteishyva.fi/reseptit/gluteeniton-siemennakkileipa/recipe-5806
Koukuttava siemennäkkäri
Course: Suolainen leivonta1 pellillinen
servings10
minutes1
hourAinekset:
2 dl *maissijauhoja
1/2 dl kurpitsansiemeniä
1/2 dl pellavansiemeniä
1/2 dl seesaminsiemeniä
1/2-1 tl suolaa
2, 5 dl kiehuvaa vettä
3 rkl öljyä
päälle: Maldon merisuolahiutaleita ja seesaminsiemeniä
Valmistus ohjeet:
- Sekoita jauhot, siemenet ja suola kulhossa. Lisää vesi ja öljy. Sekoita. Kaada löysä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Levitä lastalla tasaiseksi kerrokseksi. Ripottele seesaminsiemeniä päälle. Kypsennä 150-asteisessa uunissa 50–60 minuuttia.
- Anna näkkileivän jäähtyä ja kuivahtaa kunnolla ritilän päällä ennen paloittelua.
Katso täältä lisää näkkäriohjeita:
Kaurainen juuressiemennäkkäri
Rukiinen juuresnäkkäri

Aah….pakko tehdä tätä herkkua. Kiitos Sonja <3
Moikka Suski, Jep se on herkkua