Porkkanagranola

Porkkanagranola

Herkullinen granola valmistetaan kaurahiutaleista, porkkanoista, pähkinöistä, chiansiemenistä ja hunajasta. Granolan valmistaminen on helppoa. Kaikki aineet sekoitetaan ja levitetään uunipellille. Paahdetaan uunissa vajaa puolisen tuntia. Granola säilyy parisen viikkoa.

Porkkanagranola
Porkkanagranola
Porkkanagranola

Täältä löydät lisää granola ohjeita:

Appelsiinilla-maustettu-granola
Banaan
igranola
Itsetehty-granola

omenagranola
2-x-granolajauhe

Porkkanagranola

Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: HerätysDifficulty: Helppo
Prep time

5

minutes
Baking time

25

minutes

Ainekset:

  • 5 dl kaurahiutaleita

  • 2-3 porkkanaa raastettuna karkeaksi raasteeksi

  • 125 g pekaanipähkinöitä

  • 125 g saksanpähkinöitä

  • 2 rkl chiansiemeniä

  • 1/2 dl hunajaa tai vaahterasiirappia

  • 1/2 dl sulatettua kookosöljyä(2 rkl riittää)

  • 1/2 tl kanelia

  • 1/4 tl Maldon merisuolahiutaleita

Valmistus ohjeet:

  • Sekoita kaikki ainekset suuressa kulhossa sekaisin. Levitä uunipellille leivinpaperin päälle tasaisesti. Laita uuniin 200 asteeseen n. 25 minuutin ajaksi. Sekoita paiston puolivälissä. granola on valmis kun se on rapeutunut ja saanut hiukan väriä.
  • Anna jäähtyä. Laita lasipurkkeihin. Granola säilyy n. 2 viikkoa.

Notes

  • Voit käyttää granolaan mitä tahansa pähkinöitä
Porkkanagranola
Porkkanagranola

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*