Värikkäät salaatit joulupöytään

Värikkäät salaatit joulupöytään

Joulupöydän salaatin ei välttämättä tarvitse olla se perinteinen rosolli tai waldorffinsalaatti. Ei sillä etteivätkö ne maistuisi hyvälle. Vaihtelu virkistää ja varsinkin joulun välipäivinä voi vaihteeksi valmistaa jotain uutta. Keräsin tähän erilaisia salaatteja, jotka sopivat mainiosti joulupöytään. Löydät niin raikaita, hedelmäisia kuin värikkäitäkin salaatteja. Salaatti tuo raikkautta ja keveyttä joulupöytään.

Verso-italiansalaatti

Verso-Italiansalaatti

Tämä salaatti on raaka versio italiansaatista. Salaatissa ei ole kypsennettyjä ainesosia, eikä myöskän pastaa. Uutta tvistiä antaa raaka porkkana ja herneenversot. Täältä pääset reseptiin: Verso italiansalaatti.

Paahdettu juuressalaatti jogurtti-fetakastikkeella

Lammin-punajuuri-feta-salaatti

Lämmin Punajuuri-Feta Salaatti

Punajuuri on niin herkullista yhdistettynä fetajuuston, saksanpähkinöiden ja yrttien kanssa. Annoksen kruunaa makeahko vinegrette. Lämmin punajuurisalatti on loistava lisäke. 

Värikkäät salaatit joulupöytään

Versosalaattia hedelmillä

Suunnittelin tämä salaatin joulupöytään, mutta yhtälailla se maistuu ihan milloin vain. Vähän makeaa hedelmistä, vähän suolaista fetasta, purutuntumaa pähkinöistä ja versoista paljon makua lisää. Maistuu kyllä! Niin salaatti sisältää myös raakaa ruusukaalia. Resepti löytyy täältä: Versosalaatti hedelmillä.

värikäs salaatti

Värikäs Salaatti Omenasta, Kaalista Ja Kurkusta

Tämä salaatti keventää varmasti joulupöydän. Ohje löytyy täältä: Värikäs salaatti

Omenasalaatti pinaatilla ja fetalla

Omenasalaatti Pinaatilla Ja Fetalla

Omenasalaatti Pinaatilla Ja Fetalla on helppotekoinen salaatti joka sopii hyvin joulupöytään tai vaikkapa iltapalaksikin. Ohjeen löydät täältä: Omenasalaatti

Värikkäät salaatit joulupöytään

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*