5 herkullista tomaattikeitto reseptiä

5 herkullista tomaattikeitto reseptiä

Oletteko koskaan miettineet, kuinka monella tapaa tomaattikeittoa voi valmistaa? No, aika monella :) Olen koonnut teille listan viidestä herkullisesta tomaattikeitto-reseptistä, jotka sopivat jokaiseen makuun ja tilanteeseen.

Miksi Tomaattikeitto?

Tomaattikeitto on monipuolinen ruoka: se on loistava alkuruoka, mutta sopii myös pääruoaksi leivän tai lisukkeiden kanssa. Se on myös terveellistä! Tomaatit ovat täynnä antioksidantteja ja C-vitamiinia.

Tomaattikeitto – mutta millä twistillä?

Oletteko te koskaan miettineet, miten piristää sitä perinteistä tomaattikeittoa? No, tässä tulee vinkkejä! Rouskuvat krutongit ovat aina varma valinta. Tai mitä jos heittäisitkin sekaan hieman raastettua parmesaania tai tuoretta basilikaa? Avokadosiivut tuovat mukavaa pehmeyttä ja kontrastia, ja ne pienet mozzarellapallot… nams! Perinteinen raejuusto combo toimii hyvin. Jos taas kaipaat hieman lisää potkua, suosittelen chiliöljyä tai vaikka rouhittua mustapippuria. Jos haluaa jotain speciaalimpaa voi kokeilla erilaisia yrttiöljyjä tai vaikkapa avokadokermaa. Siis oikeasti, kokeilunhalu on tässä parasta.

Keittoja Jokaiseen Makuun

Tässä listassa on toivottavasti jotain kaikille, paitsi ihan perinteistä tomaattikeittoa ei tästä löydy. Kommentoikaahan mikä näistä on suosikkinne?

Resepti 1: Paahdettu kurpitsa-tomaattikeitto
Resepti 2: Tomaatti-tortellinikeitto
Resepti 3: Paahdettu tomaatti-porkkanakeitto
Resepti 4: Porkkana-kookoskeitto
Resepti 5: Kookos-inkivääritomaattikeitto

5 herkullista tomaattikeitto reseptiä
Paahdettu kurpitsa-porkkanakeitto
5 herkullista tomaattikeitto reseptiä
Porkkana-kookoskeitto
5 herkullista tomaattikeitto reseptiä

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*