Kun seuraavan kerran laitat grillin kuumenemaan niin suosittelen valmistamaan näitä kesäkurpitsarullia. Sopivat mainiosti lisäkkeeksi muille grilliruuille tai vaikkapa alkupalaksi. Erinomaisia tapaslautaselle oliivien, paahdetun leivän ja hummuksen kera.
Laita näitäkin paprikoita mukaan grillaantumaan:
Grillatut-minipaprikat
Grillijuusto-kasvisvartaat-basilikaoljylla
Kasvisvartaat-jugurttikastikkeella
Grillatut Kesäkurpitsarullat fetatäytteellä
Course: Salaatit ja lisäkkeetDifficulty: Helppo4
servings30
minutes5
minutesAinekset:
3-4 kesäkurpitsaa
200 g helposti murenevaa fetaa (esim. Arla Apetina 8%)
1 rkl sitruunamehua
suolaa ja mustapippuria
1 punainen chili
1/3 ruukkua tuoretta minttua tai oman maun mukaan
rucolaa
- Lisäkkeeksi
paahdettua leipää ja hummusta
Valmistus ohjeet:
- Viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi viipaleiksi, pitkittäin. Voitele viipaleet oliiviöljyllä ja laita grilliin hetkeksi paistumaan. Anna hiukan jäähtyä ennen täyttämistä.
- Yhdistä feta, minttu ja chili ja sitruunamehu sauvasekottimella tai pienessä blenderissä. Sekoita, kunnes kaikki on sekoittunut. Levitä fetaseos grillattujen kesäkurpitsaviipaleiden päälle, sen jälkeen pala tuoretta rucolaa ja kääri.
- Tarjoile muiden grilliherkkujen lisäkkeenä tai muiden Välimeren herkkujen, kuten oliivien ja hummuksen kanssa paksujen grillileipäviipaleiden kanssa.