Helpot ja herkulliset vegejauhispyörykät_

Helpot ja herkulliset vegejauhispyörykät

 

Herkulliset pehmeät vegejauhispyörykät on helppo tehdä ja ne maistuvat varmasti kaikille. Tein pyöryköiden seuraksi tornado perunoita sekä jogurttidippiä.

Helpot ja herkulliset vegejauhispyörykät_
Helpot ja herkulliset vegejauhispyörykät_

Täältä löydät lisää herkullisia dippikastikkeita pyöryköille:

Valkosipuliaioli
Kevyt-aioli-jogurtista
Kevyempi-tsatsiki

Helpot ja herkulliset vegejauhispyörykät_

Helpot ja herkulliset vegejauhispyörykät

Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: Lounaat
Servings

4

servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

15

minutes

Ainekset:

  • 500 g vegejauhista (tai tavallista jauhelihaa)

  • 200 g kevyt kermaviiliä 6%

  • 1 kananmuna

  • 1 sipuli hienoksi silputtuna

  • 1 pss Estrella roasted paprika dipmix tai voit kokeilla jotain muuta makua

  • mustapippuria

  • 3/4 dl pankojauhoa tai korppujauhoa

  • Koristeeksi persiljaa

  • Helppo jogurttilisäke
  • kreikkalaista jogurttia

  • suolaa ja mustapippuria

  • pieni loraus hunajaa

  • sitruunamehua

  • (tuoreita yrttejä)

Valmistus ohjeet:

  • Sekoita vegejauhiksen tai jauhelihan joukkoon dipmix, kermaviili, hienoksi silputtu sipuli muna, korppujauhot ja mustapippuri,. Sekoita seos tasaiseksi.
  • Pyöritä taikinasta pieniä lihapullia. Paista pannulla. Voit myös paistaa pinnat pannulla ja laittaa kyspymään airfryeriin. Kevyin valmistustapa on valmistaa pyörykät uunissa. Paista pyörykät leivinpaperin päällä pellillä. Paista kypsiksi 200-225 asteessa n. 15 minuuttia.
  • Tarjoa pyörykät jogurttidipin ja perunoiden tai riisin seurana.
Helpot ja herkulliset vegejauhispyörykät_
Helpot ja herkulliset vegejauhispyörykät
kysely

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*