Meksikolainen tostada

Meksikolainen tostada (Aamupala tortilla)

 

Nämä tostadat ovat super herkkua minun mielestäni. Pidän kovasti meksikolaisista mauista, sekä pavuista, korianterista, kananmunista että avokadosta. Meksikolainen tostada koostuu paahdetuista maissitortilloista, joiden päälle laitetaan erilaisia tahnoja, kasviksia tai lihaa. Minun ohjeestani löytyy tällä kertaa mustapapuja, avokadoa, tomaattisalsaa sekä löysäksi paistettuja kananmunia, yumm!

Meksikolainen tostada
Meksikolainen tostada

Kurkkaa nämäkin tortilla ohjeet:

Kasvis-tempe-tortillawrapit
Meksikolainen-tortillapizza
Quesadilla-munalla-ja-papusalsalla

Meksikolainen tostada (Aamupala tortilla)

Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: Pikku suolaisetDifficulty: Helppo
Servings

8

kpl
Prep time

15

minutes
Cooking time

10

minutes

Ainekset:

  • 8 pientä tortillalevyä (100 % maissitortilla tai Santa Marian Corn & Wheat näistä tulee rapeimpia)

  • oliiviöljyä

  • Pavut
  • 1 prk mustapapuja

  • suolaa, pippuria ja 2 tl worchesterkastiketta

  • chiliä

  • Tomaattisalsa
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja (tai 3 isoa tomaattia)

  • 1 punasipuli

  • suolaa ja mustapippuria

  • tuoretta korianteria

  • Lisäksi
  • 1 iso avokado (tai cuacamolea)

  • 8 kananmunaa

Valmistus ohjeet:

  • Tortillat
  • Kuumenna uuni 200 asteeseen. Laita 4 tortillaa leivinpaperin päälle pellille.
    Voitele tortillojen molemmat puolet kevyesti öljyllä. Paista 6-10 minuuttia, kunnes tortillat ovat saaneet väriä ja ovat rapeita.
  • Pavut
  • Valuta pavuista liemi ja huuhtele. Laita pavut kattilaan ja lisää tilkka vettä. Lämmitä ja mausta worchesterkastikkeella, suolalla, pippurilla ja chilikastikkeella.  Muussaa lämmitetyt pavut sauvasekottimella tai perunasurvimella.
  • Tomaattisalsa
  • Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. (Jos käytät isoja tomaatteja poista siemenet). Pilko sipuli. Yhdistä tomaatit ja sipulit ja mausta suolalla, pippurilla ja tuoreella korianterilla.
  • Paista kananmunat halutun kysysyisiksi tai valmista munakokkeliksi.
  • Levitä tortillojen päälle paputahna. Nosta kananmuna papujen päälle ja lusikoi päälle tomaattisalsaa ja cuacamolea tai viipaloituja avokadoja. Tarjoile lämpimänä.

Notes

  • Jos olet juuston ystävä voit sulattaa juustoa tortilla kuoren päälle. Voit myös ripotella fetaa tortillojen päälle.
  • Monakokkeli maistuu yhtä hyvälle tortillojen päälle.
Meksikolainen tostada
Meksikolainen tostada
kysely

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*