Papu-herkkusienimunakas

Aamiaispannu munakas

Arvatkaa kuinka monta kertaa olen viikonloppuisin tehnyt tätä Papu-herkkusienimunakasta – Monta. Munakkaaseen laitetaan mustapapuja, tomaattia, sieniä ja tietysti kananmunia. Kuuluu ihan meidän suosikkeihin. Worchesterkastike tuo oman makunsa, pavut antavat kivaa rakennetta ja tabascosta tulee hyvää potkua.

Loistava aamiainen viikonlopun aloitukseen.

Aamiaispannu 1
Print

Aamiaispannu munilla, pavuilla, tomaatilla ja sienillä

0,0 rating
  • V
  • GF
  • DF
  • Difficulty:Easy
  • Prep Time:5 mins
  • Cook Time:10 mins
  • Serves:2
  • Freezable:No

Nutrition per portion

Ingredients
  • 2 tomaattia
  • muutama herkkusieni
  • 2 kananmunaa
  • 1/3 osa tölkillinen mustia papuja
  • worchersterkastiketta
  • oliiviöljyä
Method
  • Kuumenna pannu ja lisää öljyä. Puolita tomaatit ja nosta pannulle leikkauspinta alaspäin. Lisää sienet. Paista n. 6 minuuttia. Pyörittele tomaatteja ja sieniä varovasti ja käännä kun paistopinta on kauniisti ruskistunut.
  • Laske lieden lämpötila matalaksi ja riko kananmunat pannulle. Yritä saada valkuainen leviämään niin että se peittää pannun kokonaan.
  • Valuta pavut, sekoita joukkoon worchesterkastiketta ja pudottele pavut pannulle. Ripottele päälle merisuolaa ja mustapippuria. Peitä ainekset kannella ja anna herkun tekeytyä muutaman minuutin ajan kunnes kananmunat ovat mielestäsi sopivan kypsiä.
  •  Viimeistele munakas tabascolla.

Alkuperäinen ohje Jamie Oliverin Arjen superruokaa kirjasta.

Sharing is caring!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käytän evästeitä, jotta voin antaa sinulle parhaan kokemuksen sivustolla. Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt evästeet.
Ok
Privacy Policy