Pizza kukkakaalipohjalla

Pizza kukkakaalipohjalla

Kukkakaalista ja juustosta saa maukkaan jauhottoman pizzapohjan. Pizzapohja on terveellisempikin kuin tavallinen pizzapohja. Kukkakaalipizzasta ei tule yhtÀ rapeaa kuin perinteisestÀ, mutta maistuu silti hyvÀlle. TÀmÀn ohjeen pizzan tÀytin tomaattikastikkeella, kasviksilla ja mozzarellajuustolla.

Pizza kukkakaalipohjalla
Pizza kukkakaalipohjalla

Kurkkaa nÀmÀkin pizza ohjeet:
Kasvispizza bataattipohjalla
Kasvispohjainen pizza
Terveellisempi kasvispiirakka
Sadonkorjuu pizza

Pizza kukkakaalipohjalla

Recipe by Avokadoau0026SitruunaaCourse: Aamu- ja vÀlipalat
Servings

2-4

servings
Prep time

15

minutes
Cooking time

35

minutes

pohja Ainekset:

  • 1 pieni kukkakaali

  • 1 kananmuna

  • 2 dl (kevyempÀÀ) juustoraastetta

  • suolaa ja mustapippuria

  • 1 rkl oliiviöljyĂ€

  • TĂ€ytteet: esim.
    paseerattua tomaattia ja tomaattipyrettÀ
    punasipulia
    herkkusieniÀ
    valkosipulia
    mustapippuria
    basilikaa tai oreganoa
    aurinkokuivattuja tomaatteja
    Kevyt mozzarellajuustoa
    PÀÀlle: rucolaa

Valmistus ohjeet:

  • Raasta kukkakaali. Laita pannulle tilkka öljyĂ€ ja sekoittele hetken aikaa kukkakaaliraastetta pannulla niin, ettĂ€ pinta saa hiukan vĂ€riĂ€.
  • YhdistĂ€ kukkakaalimurut, kananmuna, juustoraaste, öljy ja mausteet.
  • Muotoile seoksesta kaksi pyöreÀÀ pizzapohjaa.
  • Esipaista pohjia 200-asteisessa uunissa n. 25 minuuttia.
  • LisÀÀ tĂ€ytteet pohjan pÀÀlle ja jatka paistamista vielĂ€ 10 minuuttia.
  • Laita pizzan pÀÀlle runsaasti rucolaa. Nauti!

Notes

  • Vinkki: Kuulota herkkusieniĂ€ ja sipuleita hetken aikaa pannulla. LisÀÀ mustapippuria joukkoon.

Leave a Comment

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *

*