Punajuuripyttipannu

punajuuripyttipannu

Punajuuripyttipannu sopii pääruuaksi tai lisukkeeksi. Pyttipannun kanssa tarjoillaan paistettuja kananmunia tai fetaa. Ohjetta voi muokata sen mukaan mitä kasviksia jääkaapistasi löytyy. Lanttu, porkkana tai peruna sopii ihan yhtä hyvin mukaan pyttipannuun.

PUNAJUURIPYTTIPANNU

(4 annosta)

  • 350 grammaa punajuuria
  • 1 (450 g) bataatti
  • 1 (230g) palsternakka
  • 1 punasipuli
  • 1 tl paprikajauhetta
  • suolaa ja pippuria
  • tuoretta timjamia (tai kuivattua)
  • 4 kananmunaa
  • (feta vaihtoehtona kananmunille)

Kuori ja paloittele vihannekset kuutioiksi. Höyrytä toisessa kattilassa palsternakat ja bataatit n. 10 min. Toisessa kattilassa höyrytä punajuuret n. 10 min. (Voit myös keittää juurekset)

Silppua sipuli ja kuulota sitä öljytilkassa. Lisää öljyä ja laita höyrytetyt juurekset pannuun sipulin joukkoon. Hämmennä joukkoon suola,pippuri ja paprikamauste sekä tuore timjami. Paista pari minuuttia.

Paista pannulla 1 kananmuna jokaiseen annokseen tai lisää fetaa joukkoon.

Koristele annokset timjamilla.

20200713 192327 1

Kaipaatko lisää ohjeita juureksista, niitä löydät esim. täältä
https://avokadoajasitruunaa.fi/bbalsamicolla-maustetut-uunivihannekset/
https://avokadoajasitruunaa.fi/uunijuurekset-yrttimausteella/
https://avokadoajasitruunaa.fi/kevyt-jogurttiaioli-ja-kasviksia/

Sharing is caring!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käytän evästeitä, jotta voin antaa sinulle parhaan kokemuksen sivustolla. Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt evästeet.
Ok
Privacy Policy