Suklaakahvi proteiininapit

Suklaakahvi proteiininapit

Herkullisia suklaakahvin makuisia proteiininappeja. Napeissa maistuu ihana häivähdys suklaata ja kahvia. Terveellinen välipala ja pieni makea herkku kahvin kanssa. Napeissa ei ole käytetty lisättyä sokeria. Luontainen sokeri saadaan taateleista. Cashewpähkinöistä saadaan hyvää rasvaa ja proteiinilisällä saadaan proteiinia joukkoon.

Yhdessä pienessä proteiininapissa on n. 4 g proteiinia. Tarvitset 6 raaka-ainetta, hyvän blenderin, 10 min aikaa ja ihanat proteiininapit ovat valmiit. Suosittelen tekemään samalla kertaa tuplasatsin varsinkin jos teitä on useampi herkuttelemassa.

Käytin Suklaakahvi proteiininapeissa Whey-80 Suklaanmakuista Proteiinijauhetta*. Star Nutritionin Whey-80 on korkealaatuinen proteiini, joka sopii parhaiten mielestäni vähähiilihydraattiseen leivontaan ja ruoanlaittoon. Proteiinijauheissa on maku- ja rakenne eroja ja ne käyttäytyvät ruoanlaitossa erilailla. Nämä valmistusohjeet onnistuvat testatusti Whey-80 heraproteiinijauheella. Tilaan omat lisäravinteet aina Fitnesstukusta. Fitnesstukulla on monipuolinen valikoima, jatkuvasti hyviä tarjouksia ja ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksiin.

Suklaakahvi proteiininapit
Suklaakahvi proteiininapit

Suklaakahvi proteiininapit

  • Laita kaikki ainesosat blenderiin ja sekoita kunnes seos on aivan tasaista. Taatelit kannattaa pieniä ennenkuin laittaa blenderiin, koska seos on todella tahmeaa ja koneelle raskasta.
  • Pyöritä seoksesta pötkö. Voit ”jauhottaa” pötkön raakakaakaojauheella. Leikkaa pötkö 16 osaan. Voit pyörittää seoksesta palloja tai jättää ne napeiksi.
  • Säilytä Suklaakahvi proteiininapit kannellisessa astiassa jääkaapissa.

Kurkkaa myös näitä proteiiniherkkuja:
https://avokadoajasitruunaa.fi/maapahkina-kaakao-energiapallot/
https://avokadoajasitruunaa.fi/ihanat-appelsiini-suklaa-proteiinipallot/
https://avokadoajasitruunaa.fi/superfood-mustikka-kauraruudut/
https://avokadoajasitruunaa.fi/parhaat-proteiiniletut/
https://avokadoajasitruunaa.fi/terveelliset-suklaavohvelit/

Suklaakahvi proteiininapit

*Tämä postaus sisältää affiliatelinkkejä, joiden kautta saan pienen komission, mikäli päädyt ostamaan tuotteen. Komissiolla ylläpidän tätä blogia. Kiitos avustasi. Suosittelen vain niitä tuotteita joita olen itse käyttänyt ja joista pidän.

Testasitko reseptiä?
Ota proteiininapeista kuva ja jaa se instassa Tag@avokadoajasitruunaa ja Hastag #avokadoajasitruunaa

odotan innolla nähdäkseni sun kuvan!

Sharing is caring!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käytän evästeitä, jotta voin antaa sinulle parhaan kokemuksen sivustolla. Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt evästeet.
Ok
Privacy Policy