Suklaakahvi proteiininapit

Suklaakahvi proteiininapit

Herkullisia suklaakahvin makuisia proteiininappeja. Napeissa maistuu ihana häivähdys suklaata ja kahvia. Terveellinen välipala ja pieni makea herkku kahvin kanssa. Napeissa ei ole käytetty lisättyä sokeria. Luontainen sokeri saadaan taateleista. Cashewpähkinöistä saadaan hyvää rasvaa ja proteiinilisällä saadaan proteiinia joukkoon.

Yhdessä pienessä proteiininapissa on n. 4 g proteiinia. Tarvitset 6 raaka-ainetta, hyvän blenderin, 10 min aikaa ja ihanat proteiininapit ovat valmiit. Suosittelen tekemään samalla kertaa tuplasatsin varsinkin jos teitä on useampi herkuttelemassa.

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä.

Kurkkaa myös näitä proteiiniherkkuja:
maapahkina-kaakao-energiapallot/
ihanat-appelsiini-suklaa-proteiinipallot/
parhaat-proteiiniletut
suklaavohvelit

Suklaakahvi proteiininapit
Suklaakahvi proteiininapit

Suklaakahvi proteiininapit

  • Laita kaikki ainesosat blenderiin ja sekoita kunnes seos on aivan tasaista. Taatelit kannattaa pieniä ennenkuin laittaa blenderiin, koska seos on todella tahmeaa ja koneelle raskasta.
  • Pyöritä seoksesta pötkö. Voit “jauhottaa” pötkön raakakaakaojauheella. Leikkaa pötkö 16 osaan. Voit pyörittää seoksesta palloja tai jättää ne napeiksi.
  • Säilytä Suklaakahvi proteiininapit kannellisessa astiassa jääkaapissa.
Suklaakahvi proteiininapit

*Tämä postaus sisältää affiliatelinkkejä, joiden kautta saan pienen komission, mikäli päädyt ostamaan tuotteen. Komissiolla ylläpidän tätä blogia. Kiitos avustasi. Suosittelen vain niitä tuotteita joita olen itse käyttänyt ja joista pidän.

Testasitko reseptiä?
Ota proteiininapeista kuva ja jaa se instassa Tag@avokadoajasitruunaa ja Hastag #avokadoajasitruunaa

odotan innolla nähdäkseni sun kuvan!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*