Tonnikala-pastasalaatti basilikaöljyllä

Tonnikala-pastasalaatti basilikaöljyllä

 

Tonnikala-pastasalaatti maistuu aina. Kiva lounas, jonka voit syödä seuraavana päivänäkin. Valmistin tämän salaatin eväsretkeä varten. Salaattiin kokosin aineksia joita jääkaapistani löytyi. Pastasalaatti sisältää pastan ja tonnikalan lisäksi punasipulia, paprikaa, kirsikkatomaatteja, oliiveja sekä fetaa.Kastikkeeksi tein basilikaöljyä. Öljypohjainen salaatti säilyy paremmin lämpimässä ja maistuu ehkä ulkona paremmaltakin.

Tonnikala-pastasalaatti basilikaöljyllä

Täältä löydät lisää pasta salaatteja:

Tonnikala-pasta salaatti
Tortelliini-pinaattisalaatti
Tulinen-pastasalaatti

Tonnikala-pastasalaatti basilikaöljyllä

Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: SalaatitDifficulty: Helppo
Servings

4-6

servings
Prep time

15

minutes

Ainekset:

  • 160 g pastaa 

  • mustia oliiveja

  • 1 pieni punasipuli

  • 1 punainen paprika

  • 1 pieni rasia kirsikkatomaatteja

  • 2 prk tonnikalaa

  • 1 prk kevyt fetaa

  • Basilikaöljy
  • 1 nippu basilikaa

  • 1-2 valkosipulinkynttä

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 3 rkl oliiviöljyä

  • 0,5 rkl sitruunamehua

  • 1 tl hunajaa

  • 1 tl sinappia

Valmistus ohjeet:

  • Keitä pasta ohjeiden mukaan. Valuta ja anna jäähtyä.
  • Pieni oliivit ja paprika. Hienonna sipuli. Halkaise kirsikkatomaatit.
  • Sekoita vihannekset jäähtyneen pastan joukkoon. Lisää valutettu tonnikala ja murustettu feta.
  • Tee basilikaöljy: Laita blenderiin (tai hienonna sauvasekottimella) basilika ja valkosipuli. Lisää mausteet ja öljy joukkoon. Sekoita hyvin. Kaada yrttiöljy pastasalaatin joukkoon.
Tonnikala-pastasalaatti basilikaöljyllä

kysely

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*