Tulinen pastasalaatti on juuri niin tulinen kuin haluat. Tulisuutta lisÀtÀÀn jalopenoilla ja kastikkeeseen laitetaan schirachaa. Salaatti koostetaan tÀysjyvÀpastasta, maissista, pavuista, avokadosta, kevÀtsipulista ja babypinaatista. Tulinen kermaviilikastike sekoitetaan pastan joukkoon.

Tulinen pastasalaatti
4-6 annosta
- 5 dl tÀysjyvÀpastaaa (280g raakapaino)
- 280 g tölkkimaissia (tai pakastettuja)
- 230 g mustapapuja
- 2 avocadoa
- 5 kevÀtsipulin vartta
- Tuoretta babypinaattia kourallinen
- Jalopeno viipaleita
- tuoretta koriateria silppuna oman maun mukaan (jos et pidÀ koritaterista korvaa lehtipersiljalla)
- 1 pkt fetaa (8% Apetina)
Kastike: - 2 dl kevyt kermaviiliÀ
- 1 rkl sitruunamehua
- 1/4 tl paprikamaustetta
- loraus hunajaa
- 1 tl schirachaa tai enemmÀn riippuu kuinka tulista haluat
- suolaa ja mustapippuria
- koristeeksi korianteria
KeitÀ pasta pakkauksen ohjeiden mukaan. Anna jÀÀhtyÀ. Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet sekaisin. Kaada kaikki salaatin aineet isoon kulhoon ja sekoita kastike sekaan. Koristele korianterilla tai lehtipersiljalla. Anna maustua hetken aikaa. Nauti!
TÀÀltÀ löydÀt lisÀÀ samankaltaisia salaatteja:
Tonnikala-pasta salaatti
Tortelliini-pinaattisalaatti
