Tulinen pastasalaatti

Tulinen pastasalaatti

Tulinen pastasalaatti on juuri niin tulinen kuin haluat. Tulisuutta lisätään jalopenoilla ja kastikkeeseen laitetaan schirachaa. Salaatti koostetaan täysjyväpastasta, maissista, pavuista, avokadosta, kevätsipulista ja babypinaatista. Tulinen kermaviilikastike sekoitetaan pastan joukkoon.

Tulinen pastasalaatti

Tulinen pastasalaatti

4-6 annosta

  • 5 dl täysjyväpastaaa (280g raakapaino)
  • 280 g tölkkimaissia (tai pakastettuja)
  • 230 g mustapapuja
  • 2 avocadoa
  • 5 kevätsipulin vartta
  • Tuoretta babypinaattia kourallinen
  • Jalopeno viipaleita
  • tuoretta koriateria silppuna oman maun mukaan (jos et pidä koritaterista korvaa lehtipersiljalla)
  • 1 pkt fetaa (8% Apetina)
    Kastike:
  • 2 dl kevyt kermaviiliä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1/4 tl paprikamaustetta
  • loraus hunajaa
  • 1 tl schirachaa tai enemmän riippuu kuinka tulista haluat
  • suolaa ja mustapippuria
  • koristeeksi korianteria

Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan. Anna jäähtyä. Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet sekaisin. Kaada kaikki salaatin aineet isoon kulhoon ja sekoita kastike sekaan. Koristele korianterilla tai lehtipersiljalla. Anna maustua hetken aikaa. Nauti!

Täältä löydät lisää samankaltaisia salaatteja:
Tonnikala-pasta salaatti
Tortelliini-pinaattisalaatti

Tulinen pastasalaatti

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*