chili soijarouheesta

Pehmeän tulinen vegeateria: chili soijarouheesta

Kaipaatko vaihtelua arjen ruokavalioon? Tämä pehmeän tulinen vegeateria sopii erinomaisesti niin arkiruokailuun kuin juhlahetkiinkin. Chili soijarouhe ateria on täyteläistä ja proteiinipitoista, ja sopii hyvin kasvisruokavalioon.

Tässä reseptissä käytetään soijarouhetta, joka on edullinen ja helppo vaihtoehto lihalle. Rouhe imee hyvin makuja itseensä, joten se toimii erinomaisesti täyteläisten ja mausteisten ruokien raaka-aineena. Tämä ruoka on erinomainen vaihtoehto perinteiselle liharuoalle, ja sopii hyvin myös kasvisruokailijoille. Chili antaa ruualle sopivasti potkua, mutta pehmeys ja täyteläisyys tulevat esiin soijarouheesta.

Tarjoile chili soijarouhe esimerkiksi riisin, salaatin tai avokadon kanssa. Päälle voit lisätä esimerkiksi tuoretta korianteria tai limen mehua.

Toivottavasti tämä resepti inspiroi sinua kokeilemaan uusia makuja!


Pehmeän tulinen vegeateria: chili soijarouheesta
Pehmeän tulinen vegeateria: chili soijarouheesta
Pehmeän tulinen vegeateria: chili soijarouheesta

Mikäli etsit uusia ideoita kasvisruuista ja pavuista, kurkkaa nämäkin reseptit:

Uuniperunat-kidneypavuilla
Rapeita-tortilloja-kananmunia-ja-paputahnaa
Kookosmaito-papupata
Juurespyttipannu-pavuilla

Chili soijarouheesta

Recipe by Avokadoau0026SitruunaaCourse: LounaatDifficulty: Helppo
Servings

4

servings
Prep time

5

minutes
Cooking time

20

minutes

Ainekset:

  • 1 sipuli

  • 2 valkosipulinkynttä

  • 1 rkl öljyä

  • 1 punainen paprika

  • 2 dl (tummaa) soijarouhetta

  • 1/2 tl cayennepippuria

  • 2 tl paprikamaustetta

  • ripaus mustapippuria

  • suolaa oman maun mukaan

  • 1 tlk kidneypapuja

  • n. 2 dl vettä

  • 1 rkl tomaattipyreetä

  • 1 tlk tomaattimurskaa

  • 1 kasvisliemikuutio

  • 1 rkl worcestershire-kastiketta

  • Lisäksi
  • tummaa basmatiriisiä
    (avokadoa)
    tuoretta korianteria

Valmistus ohjeet:

  • Pilko paprika ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuleita öljyssä pannulla hetken aikaa. Lisää paprika pannulle soijarouheen kanssa ja paista hetki. Lisää mausteet ja tomaattipyree. Kypsennä vielä 1 minuutti.
  • Sekoita joukkoon tomaattimurska, pavut ja kasvisliemikuutio. Kiehauta ja lisää joukkoon hitaasti vettä, kun seos sakenee. Mausta worcestershire-kastikkeella ja tarvittaessa lisää muita mausteita.
  • Tarjoile hienonnetun korianterin, jogurtin, ruskean riisin tai pitaleipätaskujen kanssa.
Pehmeän tulinen vegeateria: chili soijarouheesta
Pehmeän tulinen vegeateria: chili soijarouheesta

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*