chili soijarouheesta

PehmeÀn tulinen vegeateria: chili soijarouheesta

Kaipaatko vaihtelua arjen ruokavalioon? TÀmÀ pehmeÀn tulinen vegeateria sopii erinomaisesti niin arkiruokailuun kuin juhlahetkiinkin. Chili soijarouhe ateria on tÀytelÀistÀ ja proteiinipitoista, ja sopii hyvin kasvisruokavalioon.

TÀssÀ reseptissÀ kÀytetÀÀn soijarouhetta, joka on edullinen ja helppo vaihtoehto lihalle. Rouhe imee hyvin makuja itseensÀ, joten se toimii erinomaisesti tÀytelÀisten ja mausteisten ruokien raaka-aineena. TÀmÀ ruoka on erinomainen vaihtoehto perinteiselle liharuoalle, ja sopii hyvin myös kasvisruokailijoille. Chili antaa ruualle sopivasti potkua, mutta pehmeys ja tÀytelÀisyys tulevat esiin soijarouheesta.

Tarjoile chili soijarouhe esimerkiksi riisin, salaatin tai avokadon kanssa. PÀÀlle voit lisÀtÀ esimerkiksi tuoretta korianteria tai limen mehua.

Toivottavasti tÀmÀ resepti inspiroi sinua kokeilemaan uusia makuja!


PehmeÀn tulinen vegeateria: chili soijarouheesta
PehmeÀn tulinen vegeateria: chili soijarouheesta
PehmeÀn tulinen vegeateria: chili soijarouheesta

MikÀli etsit uusia ideoita kasvisruuista ja pavuista, kurkkaa nÀmÀkin reseptit:

Uuniperunat-kidneypavuilla
Rapeita-tortilloja-kananmunia-ja-paputahnaa
Kookosmaito-papupata
Juurespyttipannu-pavuilla

Chili soijarouheesta

Recipe by Avokadoau0026SitruunaaCourse: LounaatDifficulty: Helppo
Servings

4

servings
Prep time

5

minutes
Cooking time

20

minutes

Ainekset:

  • 1 sipuli

  • 2 valkosipulinkynttĂ€

  • 1 rkl öljyĂ€

  • 1 punainen paprika

  • 2 dl (tummaa) soijarouhetta

  • 1/2 tl cayennepippuria

  • 2 tl paprikamaustetta

  • ripaus mustapippuria

  • suolaa oman maun mukaan

  • 1 tlk kidneypapuja

  • n. 2 dl vettĂ€

  • 1 rkl tomaattipyreetĂ€

  • 1 tlk tomaattimurskaa

  • 1 kasvisliemikuutio

  • 1 rkl worcestershire-kastiketta

  • LisĂ€ksi
  • tummaa basmatiriisiĂ€
    (avokadoa)
    tuoretta korianteria

Valmistus ohjeet:

  • Pilko paprika ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuleita öljyssĂ€ pannulla hetken aikaa. LisÀÀ paprika pannulle soijarouheen kanssa ja paista hetki. LisÀÀ mausteet ja tomaattipyree. KypsennĂ€ vielĂ€ 1 minuutti.
  • Sekoita joukkoon tomaattimurska, pavut ja kasvisliemikuutio. Kiehauta ja lisÀÀ joukkoon hitaasti vettĂ€, kun seos sakenee. Mausta worcestershire-kastikkeella ja tarvittaessa lisÀÀ muita mausteita.
  • Tarjoile hienonnetun korianterin, jogurtin, ruskean riisin tai pitaleipĂ€taskujen kanssa.
PehmeÀn tulinen vegeateria: chili soijarouheesta
PehmeÀn tulinen vegeateria: chili soijarouheesta

Leave a Comment

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *

*