Kasvispihvit niitÀ pitÀÀ saada aina vÀlillÀ sille ei voi mitÀÀn. Ootteko samaa mieltÀ? Kikherne-kasvispihveihin on lisÀtty porkkanaa ja kesÀkurpitsaa. Kasvispihvit voi syödÀ esim jugurttinokareen, tsatsikin tai kermaviilikastikkeen kanssa. LisÀksi perunoita, salaattia tai esim halloumjuustoa.

Kokeile myös nÀitÀ pihvejÀ:
Paprika-maissipihvit
Palsternakka-porkkanaletut
TerveellisemmÀt pinaattiletut
Palsternakka porkkana fritterit
Kikherne kasvispihvit
Kokopellin kasvispihvi
Porkkana-munakaspihvit
TÀÀltÀ löydÀt kastikevaihtoehtoja
Kevyempi-tsatsiki/
Maukas-kermaviilikastike/

Kikherne-kasvispihvit
Course: LounaatDifficulty: Helppo4
servings15
minutes10
minutesAinekset:
1 tlk (220g) kikherneitÀ
1 kesÀkurpitsa
1 iso porkkana
2 kananmunaa
1 dl pankojauhoja (korppujauhoja, vehnÀjauhoja tai jotain muita jauhoja)
tuoretta basilikaa
1/2 tl valkosipulijauhetta
suolaa
mustapippuria
Valmistus ohjeet:
- Huuhtele ja valuta kikherneet ja muussaa kikherneet haarukalla.
- Raasta porkkana ja kesÀkurpitsa ja laita ne talouspyyhkeen pÀÀlle. KierrÀ talouspyyhettÀ niin ettÀ ylimÀÀrÀinen neste valuu pois.
- Laita kasvikset kulhoon ja lisÀÀ loput aineet sekaan. Sekoita
- Paista pienessÀ oliiviöljy tilkassa.
- Nauti esim. jugurttinokareen kanssa.
Hei ohjeessa on kesÀkurpitsa kaksi kertaa? Onko toinen aines kuitenkin porkkana ja paljonko sitÀ tulee?
Hei, Hups siinÀ on tedellakin kÀynyt kirjoitusvirhe. Kiitos kun huomautit. 1 iso porkkana tulee ohjeeseen.