Tämä marjaisa pannukakku on rasvaton eikä siihen ole laitettu valkoista sokeria. Makeuttajana toimii kookossokeri. Pannari on gluteiiniton sekä maidoton. Terveellisempi herkku esim. kahvipöytään. Voit syödä pannarin tuoreiden marjojen, hillon tai kaurakerman tai jogurtin kera, miten sitten pannarit tykkäätkin syödä. Ja miten helppoa tämän valmistaminen onkaan :)
![Terveellisempi pannukakku uunissa](https://avokadoajasitruunaa.fi/wp-content/uploads/2029/03/Terveellisempi-pannukakku-uunissa_3-797x1024.png.webp)
![Terveellisempi pannukakku uunissa](https://avokadoajasitruunaa.fi/wp-content/uploads/2029/03/Terveellisempi-pannukakku-uunissa_1-768x1024.png.webp)
Jos pidät pannukakuista niin katsoppas myös näitä ohjeita:
Kevyempi-pannukakku
Mustikka-proteiinipannukakut
Parhaat-proteiiniletut
Terveelliset-suklaavohvelit
Kaura-banaanivohvelit
Joulunajan-proteiinipannukakut
Terveellisempi pannukakku uunissa
Course: Makean nälkäänDifficulty: Helppo6
servings5
minutes15
minutesAinekset:
3 kananmunaa
3 rkl agavesiirappia, vaahterasiirappia tai hunajaa
1 tl vanilijauutetta
0,5 tl leivinjauhetta
2,5 dl mantelijauhoa
- Päälle
Tuoreita marjoja tai hedelmiä. Kermaa tai jogurttia. Ehkäpä loraus hunajaakin.
Valmistus ohjeet:
- Kuumenna uuni 175 asteeseen.
- Sekoita kananmunat, vaahterasiirappi tai hunaja sekä vanilijauute. Lisää joukkoon jauhot, joiden sekaan on lisätty leivinjauhe. Sekoita. (Voit laitaa muutaman marjan taikinan joukkoon)
- Kaada seos voideltuun vuokaan (n. 25-30 cm halk.) Paista uunissa n. 15 minuutin ajan tai kunnes se on kypsää.
- Anna pannarin jäähtyä hetken aikaa. Tarjoile tuoreiden marjojen kera. Nauti!