Kana-tacosalaatti

Kana-tacosalaatti

Kana-tacosalaatti on täyttävä ja herkullinen salaatti.  Jos haluat nopeuttaa annoksen valmistamista, voit paistaa kanat jo etukäteen ja käyttää valmiiksi marinoituja fileitä. Salaatin kruunaa jogurtista ja majoneesista valmistettu kastike ja murskatut maissilastut. Keveymmän vaihtoehdon saat kun teet maissilastut itse. Siivutat tortillakuoret ja suihkauta päälle oliiviöljyä ja ripottelet niiden päälle suolaa ja laitat pariksi minuutiksi uuniin paahtumaan.

Kana-tacosalaatti

Täältä löytyy lisää ruokaisampia salaatteja:

Halloumisalaatti-jogurttikastikkeella
Värikäs-couscoussalaatti
Tulinen pastasalaatti
Ruokaisampi-kreikkalainen-salaatti
Tortellini-pinaattisalaatti
Tonnikala-pasta salaatti
Meksikolainen salaatti
Paahdettu-juuressalaatti
Riisi-tonnikalasalaatti

Kana-tacosalaatti

Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: Salaatit ja lisäkkeetDifficulty: Helppo
Servings

4

servings
Prep time

15

minutes

Ainekset:

  • 4 broilerin filettä

  • 2 pussi rapeaa salaattia (esim. jäävuorisalaatti, romaine)

  • 1 dl mustapapuja

  • 1 pieni tlk maissia tai 1 tuoreen maissin jyvät

  • 1-2 avokadoa

  • 1 rasia kirsikkatomaatteja

  • maissilastuja

  • Korianteri-jogurttikastike
  • 1,5 dl jogurttia esim. kreikkalainen 6%

  • (2 rkl kevytmajoneesia) jos et lisää majoneesia , voit käyttää 2 dl jogurttia

  • 2 rkl sokeritonta ketsuppia

  • 1 rkl punaviinietikkaa

  • 1/2 tl hunajaa

  • 1 ruukku tuoretta korianteria (tai oman maun mukaan)

  • 1 valkosipulin kynsi tai valkosipulimaustetta

  • ripaus Maldon merisuolaa

  • (chilimaustetta)

Valmistus ohjeet:

  • Laita kokonaiset broilerinfileet paistumaan.
  • Pieni vihannekset ja kasaa ne suurelle laakealle vadille. Voit sekoittaa kaikki sekaisin tai asetella kaikki raaka-aineet salaatin päälle.
  • Valmista salaatinkastike sotkemalla kaikki ainekset sekaisin. Koristele tuoreella korianterilla tai lehtipersiljalla.
  • Leikkaa fileet siivuiksi ja asettele salaattitarpeiden päälle.
  • Lisää salaatinkastike annosten päälle. Nauti!

Notes

  • Voit valmistaa “maissilastut” itse, leikkaamalla tortillakuorista palasia ja suihkuttamalla niiden päälle oliiivöljyä ja sirottelemalla suolaa päälle. Kuoret laitetaan uuniin n. 7 min ajaksi 175 asteeseen.
Kana-tacosalaatti
Kana-tacosalaatti

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*