Pannari on helppo herkku makean nÀlkÀÀn. TÀssÀ pannarissa on kÀytetty maitorahkaa, kananmunien ja jauhojen lisÀksi. Rasvaa ei ole kÀytetty ollenkaan. Ohjeesta tulee pellillinen pannaria, jonka voit nauttia hyvillÀ mielin ja sopii laihduttajankin ruokavalioon. Pannarit maistuu tuoreiden marjojen tai survottujen pakastemarjojen kera. LisÀksi jogurttia, rahkaa tai kermavaahtoa.
TÀmÀ ohje löytyy Valion sivuilta.
Jos pidÀt pannukakuista niin kokeile myös nÀitÀ:
Mustikka-proteiinipannukakut
Parhaat-proteiiniletut
Terveelliset-suklaavohvelit
Kaura-banaanivohvelit
Joulunajan-proteiinipannukakut
Voisit pitÀÀ myös nÀistÀ:
Proteiinipitoiset-koyhat-ritarit
Terveelliset-koyhat-ritarit
Kevyempi pannukakku
Course: Makean nÀlkÀÀnDifficulty: Helppo10
minutes25
minutesAinekset:
2 prk (500g) maitorahkaa
3 kananmunaa
3 dl maitoa
1-2 rkl sokeria
œ tl suolaa
2 dl vehnÀjauhoja
Tarjoiluun:
marjoja, hunajaa, jogurttia, rahkaa, kermaa tai pÀhkinöitÀ
Valmistus ohjeet:
- Vatkaa kulhossa rahka ja munat. Sekoita joukkoon maito, sokeri ja suola. LisÀÀ lopuksi vehnÀjauho. Sekoita kevyesti.
- Kaada taikina leivinpaperin pÀÀlle uunipellille.
- Paista 225 asteessa uunin keskiosassa ensin 10 min. Alenna lÀmpö 200 asteeseen ja jatka kypsentÀmistÀ n. 15 min tai kunnes kypsÀ.
- Tarjoile marjojen, jogurtin tai kerman kanssa.
Notes
- Pannukakku sĂ€ilyy jÀÀkapissa n. 4 – 5 vrk.