Porkkanaraaste ei ole tylsÀ salaatti, vaan se on herkullinen ja todella helppotekoinen. Herkullinen sinappinen kastike antaa mehevyyttÀ ja paljon makua tÀhÀn salaattiin. Kun kastikkeen antaa kunnolla muhia salaatin seassa, maku vain paranee. Porkkanaraaste maistuu lisukkeena kaikkien lÀmpimien ruokien kanssa.

TÀÀltÀ löydÀt lisÀÀ raikkaita salaatteja:
Vihrea-itusalaatti
Raastesalaatti-kermaviilikastikkeella
Kukkakaali-kurkkusalaatti
VĂ€rikas-fetasalaatti
Omena-rucola-salaatti
Rapea-kukkakaalisalaatti

Mehukas porkkanaraastesalaatti
Course: Salaatit ja lisÀkkeetDifficulty: Helppo4-6
servings15
minutes40
minutesAinekset:
500 g porkkanoita
3 kpl kevÀtsipulin varsia
1/2 ruukkua lehtipersiljaa
- Kastike:
3 rkl oliiviöljyÀ
1,5 tl Dijon (hunaja) sinappia
2 tl hunajaa
1,5 rkl sitruunamehua (tai viinietikkaa)
Maldon merisuolaa
mustapippuria
Valmistus ohjeet:
- Kuori ja raasta porkkanat.
- Leikkaa kevÀtsipulit pitkittÀin ohuiksi suikaleiksi tai rinkuloiksia.
- Silppua persilja. Sekoita raastesalaatin aineet sekaisin.
- Valmista kastike lisÀÀmÀllÀ kaikki ainekset pieneen purkkiin . ravista sekaisin.
- Sekoita kastike raasteen joukkoon ja anna maustua vÀhintÀÀn puolen tunnin ajan.
