Tonnikalapastavuoka

Tonnikalapastavuoka

Helppotekoinen pastavuoka valmistuu nopeasti ja on loistavaa arkiruokaa. Maistuu varmasti koko perheelle.

Tonnikalapastavuoka

Lisää pastaruokia löydät täältä:

Punajuuripasta
Tomaatti-kanapasta
Kana-pastasalaatti-paahdetuilla-paprikoilla
Versopestopasta
Nyhtokaurapasta
10-min-hernepestopasta
Spagettivuoka-tomaatti-paprikakastikkeella
Kermainen-parsapasta
Valkosipulinuudeleita
Katkarapu-avokadopasta
Feta-kasvispasta
Tonnikala-tomaattipasta
Terveellisempi-kasvislasagne
Helppo-kasvispasta

Tonnikalapastavuoka

Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: LounaatDifficulty: Helppo
Servings

4

servings
Prep time

20

minutes
Cooking time

20

minutes

Ainekset:

  • 200 g pastaa

  • öljyä

  • 1 sipuli

  • 2 valkosipulinkynttä

  • (10 cm pätkä purjoa)

  • 1 rkl tomaattipyreetä

  • 1 tlk tomaattimurskaa

  • suolaa

  • 1-2 tl sokeria

  • 2 tl oreganoa

  • mustapippuria

  • 2 tlk tonnikalaa vedessä

  • 1 dl maitoa

  • 1 kpl mozzarellapallo (125 g )

  • tuoretta persiljaa

Valmistus ohjeet:

  • Kuumenna uuni 200ºC:een
  • Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan.
  • Kuumenna öljyä isolla pannulla. Lisää silputtu sipuli, valkosipuli ja purjo. Kuulota muutama minuutti.
  • Lisää tomaattimurska ja tomaattipyree. Mausta. Hauduta hetken aikaa. Lisää joukkoon tonnikala ja maito ja hauduta vielä 5 minuuttia. Tarkista maku. Lisää pasta kastikkeeseen ja sekoita joukkoon.
  • Kaada seos uuninkestävään vuokaan. Asettele viipaloitu mozzarella. Paista uunissa 20-25 minuuttia.

Notes

  • Jos haluat keventää voit jättää mozzarella pois ja sekoittaa raejuustoa sekaan.
Tonnikalapastavuoka
Tonnikalapastavuoka

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*